Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szilveszteri ételek > 2. oldal > 25 weboldal. Kategória leírása:
Szilveszteri marcipánmalackahttp://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=258&alrovat=259&cikkid=1512 Rózsaszín marcipánból formáljunk egy 3 cm magas és 4 cm hosszú hengert. Végeit kissé gömbölyítsük ki úgy, hogy nudli formájú legyen. Készítsünk kb. 1,5 cm átmérőjű golyót a fejnek...  Hammbe hidegál, - és szendvics rendeléshttp://www.hammbeszendvics.hu/ Hammbe hidegtál-hidegtál rendelés, hammbe szendvics rendelés, rendelés, hammbe rétes rendelés 06706060709
hammbe rendezvények szervezése
állófogadások specialistája: HAMMBE
06706060709
szendvics webáruház  Gyümölcsbólé szilveszterrehttp://www.izletes.hu/unnepi/szilveszter/430 A gyümölcskompóthoz hozzáöntjük a vörösbort. cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel, citrommal, naranccsal ízesítjük (aminek bevagdosuk a héját), és felforraljuk. Levesszük a tűzről, bóléstálba öntjük, egy kis Triple Sec-et öntünk hozzá, majd a pezsgővel felengedjük.  Szilveszteri ételekhttp://www.receptek.co/szilveszter Mit készítsünk szilveszterre.Hasznos tippek, és praktikák. Egyéb receptek is találhatók az oldalon.  Újévi ételekhttp://www.ujev.hu/etelek Tormával töltött sonkatekercs
Flickr by joshbousel
Hozzávalók:
15 dkg gépsonka
1,5 dl habtejszín
mustár
reszelt torma
őrölt bors
só
cukor
Elkészítés:
A tejszínből egy kevés cukorral jó kemény habot verünk, ezután óvatosan hozzákeverjük a reszelt tormát, valamint ízlés szerint a sót és a borsot. Ezután fogunk egy szeletsonkát, és az egyik szélétől kissé beljebb csíkban végigkenjük a habot, majd a sonkát feltekerjük, esetleg fogvájóval át is szúrhatjuk a biztos rögzítés érdekében. A műveletet megismételjük a többi sonkaszelettel is. Ha marad hab, akkor habzsákba töltve díszíthetjük a sonkatekercset végeit.  Szilveszteri magos kiflihttp://www.izletes.hu/unnepi/szilveszter/229 Az élesztőt megfuttatjuk a cukrozott langyos tejben. A margarint elmorzsoljuk a lisztben, majd belekeverjük a sót. A margarinos liszt közepébe mélyedést formázunk, beletöltjük a megfuttatott élesztőt, a tejfölt, a tojást, és összegyúrjuk. Egy órai kelesztés után kinyújtjuk.
A kb. 5 mm vastag tésztát először 8 cm-es csíkokra, majd ezeket háromszögekre vágjuk. A háromszögeket, egyik oldaluktól indulva, kifli alakúra föltekerjük. Fém sütőlapon fél órán át kelesztjük, a tetejüket egész tojással megkenjük. Ízlés szerint ízesítjük, és díszítjük napraforgómaggal, dióval, szezámmaggal, köménymaggal vagy mákszemekkel. Változatok: föltekerés előtt a kiflicskékbe tehetünk kedvenc sajtunkból egy vékonyabb rudat, olajos halat vagy virslit. Az üres kiflikhez készíthetünk különböző krémeket is. tejes, májkrémes, padlizsános, tejfölös, túrós változatok között válogathatunk.  Kocsonya szilveszter éjszakárahttp://www.izletes.hu/unnepi/szilveszter/39 A bőrös húst alaposan megtisztítjuk, késsel megkaparjuk, megmossuk (ha lehetőségünk van rá, lángon megperzseljük), majd feldaraboljuk. A színhúst megmossuk, 2-3 darabba vágjuk, és a bőrös hússal együtt feltesszük főni annyi vízben, hogy jól ellepje. Rövid ideig főzzük. Ezután hozzáadjuk a megmosott vöröshagymát héjastul és az egész borsot teatojásba téve. A petrezselyemgyökeret és a sárgarépát megtisztítjuk, megmossuk, hasábokra vágjuk, és a húshoz adjuk. Kissé megsózzuk, majd lassú tűzön, fedő alatt 2-3 órán át főzzük. Ha a hús megpuhult, kivesszük a teatojást, a hagymát, a petrezselyemgyökeret, a sárgarépát, és a lé tetejéről a zsírt leszedjük. A színhúst feldaraboljuk, a bőrös húst kicsontozzuk, és 6-8 tányérba elosztjuk. A levet rövid ideig ülepedni hagyjuk, majd a tányérokba szűrjük a húsra. Kb. 1-1,5 óra elteltével a tetejét ízlés szerint megszórhatjuk pirospaprikával, vagy őrölt erős paprikával. A teljes dermedéshez 2,5-3 óra szükséges. A kocsonyát tálalhatjuk úgy is, hogy a kic  Eredeti erdélyi töltött káposztahttp://www.izletes.hu/unnepi/szilveszter/38 Előkészítése: nagy vasfazekat (vagy beáztatott cserépedényt) olajjal kikenjük és lisztel meghintjük. A töltelékhez a dagadót megdaráljuk, összekeverjük a nyers, megmosott rizzsel, pirospaprikával, a megtisztított és lereszelt hagymával, sóval, borssal, majd szorosan becsomagoljuk a vastag ereitől megtisztított savanyú káposztalevélbe.
Elkészítése: az apró káposzta egyharmad részét elterítjük a fazék alján, erre rátesszük a megmosott és feldarabolt kocsonyahúst, valamint az előzőleg 1 éjszakán át vízben vagy tejben áztatott, darabokra vágott füstült oldalast. Erre a következő réteg savanyú káposztát terítjük. Megsózzuk, meghintjük borssal, majd beborítjuk a megtöltött savanyú káposzta levelekkel. Erre nyers, felszeletelt lapockát helyezünk, végül beborítjuk a maradék aprókáposztával. Megsózzuk, meghintjük borssal, és 5 dl tejföllel leöntjük. Az edényt lefedjük, és forró sütőbe tesszük. Legalább 3 órán keresztül sütjük közepes lángon. Tálaláskor a tányéron megtejfölözzük.  Receptek mindenkinek Szilveszterrehttp://www.receptek.net/unnepi/szilveszter Összesen 16728 recept, több mint 200 féle étel kategóriában. Receptek mindenkinek, az amatőröktől a profi szakácsokig.Olcsó Receptek - Nálunk találod a legegyszerűbb és legolcsóbb ételek receptjeit. Receptek a bundás kenyértől egészen a torták receptjéig  Prémium minőségű hidegtálakhttp://www.premiumhidegtal.hu Több mint 30 féle hidegtál áll vendégeink rendelkezésére, melyek háromféle méretben is elérhetőek. Kínálatunk összeállításánál a laktózérzékenyekre is gondoltunk, szendvicseink, hidegtálaink ilyen változatban is kérhetők, hogy azok is élvezhessék finom ételeinket, akik egyébként nem tehetnék. 
|
| Oldal leírása szilveszter.wyw.hu: Szilveszteri bulit, receptet keresel? Készülődjünk az év utolsó napjára, melyben gyűjteményünk segítségedre lehet: Szilveszteri ételek és italok, programok, utazások, képeslapok, újévi jókívánságok és idézetek, hagyományok, valamint tűzijátékok. Gyűjteményünkben 247 válogatott Szilveszter, Újév témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Hirdetések
Közösség |