Szilveszteri Buli Szerviz > 3. oldal > Szilveszter, Újév - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szilveszteri Buli Szerviz > 3. oldal > 35 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Rendezvényszervezés.wyw.hu
http://rendezvenyszervezes.wyw.hu/

Wyw tematikus webkatalógus rendezvényszervezés témában. Hasznos oldalak és tippek rendezvény szervezésre készülőknek, és mindazoknak akik ennek fáradalmait erre szakosodott cégre bíznák. Rendezvényszervező cégek és szolgáltatások, bérelhető helyszínek, kellékek, legyen szó családi, vagy céges buliról.

Rendezvényszervezés.wyw.hu
Szponzorált linkek
[felszolgáló, pultos] kereső
http://felszolgalo-pultos.joszaki.hu/

A jószaki.hu-n különböző szakemberektől lehet ajánlatot kérni, ingyenesen. A szakemberek az iwiw rendszerén keresztül regisztrálhatnak szakinak, és ugyanott értékeléseket is lehet róluk készíteni. Város és szakma szerint lehet szakembert keresni, majd ajánlatot kérni tőlük, amiről ők sms-ben és emailen értesítést kapnak, és felveszik a kapcsolatot a megrendelővel. Több mint 7000 szaki található meg itt.

[felszolgáló, pultos] kereső
Sugar Band Zenekar
http://www.sugarband.hu

Több mint 20 éves szakmai rutinnal rendelkező muzsikusokból álló zenekar szilveszterre fellépést vállal. Repertoárunkban megtalálhatóak a könnyű jazz melódiák gyöngyszemei, napjaink magyar- és nemzetközi slágerei, korábbi évek örökzöld dallamai, operettrészletei valamint az újra divatban lévő társastánc különböző stílusú táncdalai. Igény esetén természetesen "mulatós" zenét is játszunk, hagyományos stílusban.

Sugar Band Zenekar
Proparty mobil koktélszerviz
http://www.proparty.hu

Koktélparti, mobil bárpultokkal az év bármely napján. Hozzáértő, profi személyzettel az ország bármely rendezvényén. (céges rendezvény, esküvő, konferencia, bál, születésnap, stb.) Telefon: 06 70/387-4278

Proparty mobil koktélszerviz
Remek év végi hangulat humoristákkal
http://standupfutar.hu/humorista/

Egy jó szilveszteri buli érdekében, remek választás lehet egy humorista vendégül látása. Ebben nyújt segítséget a Stand Up Futár online elérhető felülete, ahol minden tagjukról részletes bemutatkozás található, mely alapján mindenki kiválaszthatja a legszimpatikusabb humoristát rendezvényére, év végi bulijára..

Remek év végi hangulat humoristákkal
DJ rendezvényekre, partikra
http://djstiviin.hu

Ha igazán jó hangulatot akarsz a szilveszteri bulin, hívd DJ Stiviint! Igényes és széles zene palettájában mindenki megtalálja a saját kedvenc zenei stílusát! Biztos lehetsz benne, hogy a Te bulidról fognak még sokáig beszélni a barátok, ismerősök!

DJ rendezvényekre, partikra
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
szilveszter.wyw.hu: Szilveszteri bulit, receptet keresel? Készülődjünk az év utolsó napjára, melyben gyűjteményünk segítségedre lehet: Szilveszteri ételek és italok, programok, utazások, képeslapok, újévi jókívánságok és idézetek, hagyományok, valamint tűzijátékok.
Gyűjteményünkben 256 válogatott Szilveszter, Újév témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 256 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 1253014