Buli Budapest > 2. oldal > Szilveszter, Újév - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Buli Budapest > 2. oldal > 19 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Vérpezsdítő Táncos Szilveszteri Bál
http://szilveszter.fstudio.hu/

Vérpezsdítő Táncos Szilveszteri Bál a budaörsi Jókai Mór Művelődési Központban 2011. december 31-én 19 órai kezdettel. Fergeteges zenék a 70-es, 80-as, 90-es és 2000-es évek legismertebb slágereiből, latin és standard dallamokból szemezgetve, DJ Karlovics Ottó válogatásában. A belépőjegy ára 9.800 FT, amely tartalmazza a szilveszteri svédasztalos vacsorát is.

Vérpezsdítő Táncos Szilveszteri Bál
Előszilveszter 2011.12.30.-Jelmezes Bál- Koncert- '80-90-es évek zenéi
http://fetishball.indorsal.hu/programok.html

Nagy izgalommal várunk mindenkit a minden évben december 30-án megrendezendő Fetish Ball-on. A rendezvény hivatalos weboldalán minden infót megtalálsz. Ha öltöködéssel kapcsolatban kérsz ajánlást, segítséget facebookon szivesen válaszolunk érdeklődő leveledre. Részletek a weboldalról: "Nem csupán egy partinak (bulinak) adunk teret, rendezvényünk a bál (Ball) címet viseli, méltóan annak szervezettségéhez és vendégköréhez. Várunk minden kedves látogatót, szilveszter előestéjén. Érezze jól magát, élje ki fantáziáit. Jelenjen meg úgy, olyan öltözetben, amire vágyik, amit a mindennapokban nem tud megtenni. Itt elfogadott lehet, egy olyan közegbe kerülhet, olyan társaságban töltheti idejét, ahol a stílusirányzatok sokfélesége keveredik, még is elfogadottsága természetes, legyen ez akár egy 19. századi elegáns vagy bármilyen korabeli öltözet, akár extrém akár vad vagy éppen konzervatívan visszafogott. A lényeg hogy tükrözze azt, ami benned van, valósítd meg önmagad!"

Előszilveszter 2011.12.30.-Jelmezes Bál- Koncert- '80-90-es évek zenéi
JAZZ SZILVESZTER 2012
http://www.jazzszilveszter.hu

JAZZ SZILVESZTER 2012 Idén októberben új, amerikai jazz klubok atmoszféráját idéző, izgalmas helyre költözött a Budapest Jazz Club, ahol fesztiválhangulattal és exkluzív menüsorral várják az újévet könnyed kikapcsolódással, valódi ünnepléssel köszönteni vágyó közönséget. A zenéről ez alkalommal is a műfaj legkiválóbb előadói gondoskodnak. A hajnalig tartó koncerteket Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint lebilincselő produkciója nyitja. A stílus hűséges rajongóinak Szakcsi Lakatos Béla bizonyítja káprázatos virtuozitását, majd az éjféli koccintást követően az elsöprő energiájú, egzotikus énekesnő Elsa Valle és zenészbarátai pezsdítő ritmusokkal szórakoztatják a nagyérdeműt. Az est házigazdája: Ábel Anita

JAZZ SZILVESZTER 2012
Melange Cafe - karaoke party, rendezvények
http://www.melangecafepizzeria.hu/index.php/hirek

Engedd meg, hogy elkalauzoljunk a Melange Cafe világába! Kávézónkban különleges kávék, teák, koktélok, forró italok széles választékát találod, és hogy éhséged se szólítson el, engedd meg, hogy megkínáljunk édes-sós finomságainkkal, pizzáinkkal, vagy - a nap indításaként - egy fenséges reggelivel. Emellett hétvégente várunk Téged és barátaidat különféle rendezvényeinken, hogy jól szórakozz! Látogass el weboldalunkra, ahol megtekintheted étel-ital kínálatunkat, továbbá tájékozódhatsz akcióinkról és programkínálatainkról!

Melange Cafe - karaoke party, rendezvények
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
szilveszter.wyw.hu: Szilveszteri bulit, receptet keresel? Készülődjünk az év utolsó napjára, melyben gyűjteményünk segítségedre lehet: Szilveszteri ételek és italok, programok, utazások, képeslapok, újévi jókívánságok és idézetek, hagyományok, valamint tűzijátékok.
Gyűjteményünkben 256 válogatott Szilveszter, Újév témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 256 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 1253014